Otok Vir

Comment count: 0

Otok Vir

Otok - Mogućnosti za zabavu

OtokVirOtok Vir se od glavnog grada Sjeverne Dalamicje, Zadra nalazi na udaljenost svega od 25 km, a od državne granice Mađarske (Barcs) na udaljenost od 400 km. duljina otoka iznosi 10,5 km, a širina 4,5 km, sa kopnom je povezan s mostom koji se koristi besplatno. Naziv otoka potječe od riječi dalmatinskog narječja, ueru, što na mađarskom jeziku znači pašnjak.Otok Vir. Virski apartmani:Dalamatapartman:apartmana za iznajmljivanje , prodaja

Otok Vir je novootkriveni biser Hrvatske, na kojem se mogućnost investicija obećava krasnu budućnost. Zemljopisni položaj otoka je idealan, naime nalazi se u srednjem dijelu hrvatskog primorja i s time je i zrak i temperatura mora je izvrsna. Živi svijet u Jadranskom moru je vrlo raznovrstan oko otoka: u slanoj vodi može se naći na primjer morski jež, morski krastavac, rakovi, raznovrsne ribe i biljke.

Vir

Na otoku se nalazi malo naselje Vir. Pješčane i sitnošljunkaste plaže privlače mnoge na odmor. Otoku se sa sjevera nalazi mirna uvala, a sa juga otvorena pučina. Sa sjeverne strane nalazi se zaštitno područje koje pruža mogućnosti za izlete i ronjenje.
VirNema velikih hotela, turisti iznajmljuju apartmane (link na stranicu apartmani za iznajmljivanje), obiteljske kuće i privatne panzione. U selu ima ambulante, ljekarne, tržnice za povrće, voće i ribe, gostionica, kafana i različitih prodavaonica.

Za sat vožnje lako se stiže u jedan od obližnjih nacionalnih parkova.


Mogućnosti za zabavu


VirNaši gosti imaju mogućnost za iznajmljivanje jet-ski-ja, motornog čamca i broda. Na pojedinačne zahtjeve možemo organizirati izlete, a ima mogućnosti i za ronjenje.Usluge : rent jet-ski, brod ,motor ,izlet : Zadarska regija Nacionalni Park,Zrimanja rafting.

Na otoku ima brojnih restorana, kao i lokala za zabavu za sve naraštaje. Mladima koktel barovi disko, a starijima restorani sa živom glazbom osiguravaju dobro raspoloženje na večer. Blizu otoka nalazi se najpoznatiji disko kompleksa Zrće, što se po svoj Europi spominje kao Mala Ibiza. Podjeknako se tamo može otići ili na kopnu ili brodom.

 

VirVirVir
VirVirVir

Otok Vir Apartmana za prodaja - apartmana za iznajmljivanje - prodaja nekretnine

Dalmatapartman d.o.o Nekretnina

Daljnje fotografije >>

Kontakt

23234 Otok Vir
Telefon(Izdanje):+385 91 551 3744
+36 20 583 2872
Telefon(Prodaja):+385 91 466-3666
Email(Izdanje): holiday@dalmatapartman.eu
Email(Prodaja): invest@dalmatapartman.eu

Trazite natrag na poziv

Molim vas dajte vase ime i broj telefona,nas suradnik bezplatno vas nazove.