• Üdvözöljük Vir Szigeten!

  Apartman házak széles választékával várjuk kedves vendégeinket a horvátországi Vir szigeten, melyet a zadari szigetvilág legrohamosabban fejlődő gyöngyszemeként tartanak számon. Vir szigetet a szárazfölddel ingyenesen használható híd köti össze. Tekintse meg kiadó apartmanjainkat, valamint eladó ingatlanjaikat Horvátország magyarok által legkedveltebb nyaralóhelyén, ahol a napsütés és az aprókavicsos, lassan mélyülő, kristálytiszta vizű tengerpart gondoskodik családja nyugodt pihenéséről. A Vir szigeti apartman házaink ideális szálláshelyet jelentenek nagyobb baráti társaságok számára, illetve kis- és nagycsaládosnak egyaránt.


  A horvátországi Vir sziget, a legideálisabb úticél 2019-ben is! 


  Vir szigeti magyar csapatunkkal a nyaralás teljes ideje alatt a vendégeink rendelkezésére állunk, segítünk a programok szervezésében és komfortos, tengerhez közeli apartmanokkal várjuk a nyaralni vágyókat.
  A környéken a könnyen megközelíthető Zadar város történelmi látnivalóival nyűgözi le az idelátogatókat, a természetbarátok pedig a Plitvicei-tavak és a KRKA Nemzeti Park csodálatos növény- és állatvilágában gyönyörködhetnek szervezett kirándulásaink alatt.

   

Látnivalók

 • Kornati Szigetek

 • Plitvicei Tavak

 • Krka Vízesés

 • Zadar

Kapcsolat

23234 Vir Sziget
Telefon(Kiadás):+385 91 551 3744
+36 20 583 2872
Telefon(Eladás):+385 91 466-3666
Email(Kiadás): virszigetapartmanok@gmail.com
Email(Eladás): invest@dalmatapartman.eu

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársunk ingyenesen visszahívja önt