Comment count: 0

Rólunk

Cégünk 2003 óta foglalkozik építőiparral és turizmussal. Az Aqua Plava d.o.o évente több  száz apartman kivitelezését, illetve béreltetését menedzseli. Eredményes munkánknak köszönhetően, cégünk alapító tőkéje mára megtízszereződött. Sikereink közé könyvelhető, hogy 2014-ben a Aqua Plava d.o.o értékesítette a legtöbb ingatlant Vir szigeten, illetve az egyik legnagyobb turizmussal foglalkozó céggé nőtte ki magát. 

A jövőben szeretnénk az Uniós projektek bemutatása, illetve megvalósítása felé orientálódni, mivel Horvátország EU csatlakozása lehetőséget ad az Uniós pályázatok benyújtására és kivitelezésére. Terveink közt szerepel egy színvonalas kemping kiépítése Vir szigeten, illetve egy wellness-fitness központ létrehozása, mely által a téli időszakokban is kiváló pihenőhelyként szolgálhat a sziget a turisták és az apartman tulajdonosok számára. Cégünk nyitott a zöldenergia források kihasználására, így segítséget nyújtunk napelem, illetve szélgenerátor rendszerek pályázásában, kivitelezésében is. 

 

Májustól novemberig a kiadó Vir szigeti apartmanjainkkal várjuk nyaralni vágyó vendégeinket. Apartman parkjainkban 50-60 fős csoportok fogadására is lehetőség van egy helyen, 2-4-6 fős elhelyezésben. Magyar csapatunk elsősorban a magyar turisták számára szeretné könnyebbé tenni a megfelelő szállás kiválasztását, a külföldi tájékozódást, programszervezést. Szállásaink mindegyike teljesen felszerelt, klimatizált, terasszal rendelkezik. Minden apartmanhoz tartozik kerti grillező és parkolóhely. Apartman parkunk udvarán ping-pong asztal, trambulin, homokos röplabda pálya várja a sportolni vágyókat, illetve medence és napozóágyak használatára is van lehetőség. Szállásaink és Vir sziget környezete egyaránt alkalmas a pihenni, kikapcsolódni vágyó családok, és a szórakozni vágyó baráti társaságok számára.

A szigeten számos szolgáltatás érhető el, mint a bicikli, robogó, quad, buggy bérlés, illetve a vízisportok kedvelőinek lehetőség van jetski, motorcsónak bérlésére, illetve horgászatra és búvárkodásra is. 

Vendégeink számára az idei évben új szolgáltatásként vezetjük be az a félpanziós ellátást, mellyel szeretnénk megcélozni annak a nyaraló rétegnek az idevonzását, akik a hoteleket részesítik előnyben, hogy számukra is lehetőség nyíljon Vir sziget természeti szépségeinek és páratlan hangulatának felfedezésére. 

 

Tekintse meg eladó, illetve kiadó apartmanjaink kínálatát!

 

 

Kellemes időtöltést kíván a Dalmátapartman csapata! 

 
 
 

Kapcsolat

23234 Vir Sziget
Telefon(Kiadás):+385 91 551 3744
+36 20 583 2872
Telefon(Eladás):+385 91 466-3666
Email(Kiadás): virszigetapartmanok@gmail.com
Email(Eladás): invest@dalmatapartman.eu

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársunk ingyenesen visszahívja önt