Vir Sziget

Comment count: 0

Vir szigetről

 


Vir sziget - Tekintse meg szolgáltatásiankat

Vir sziget


VirVir sziget az észak dalmáciai fővárostól, Zadartól mindössze 25 km-re fekszik. Vir sziget hossza 10,5 km, szélessége 4,5 km, szigetet a szárazfölddel ingyenesen használható híd köti össze. A sziget neve "Vir"egy volt dalmáciai tájszólásos szóból, az ueru szóból származik, ami magyarul legelőt jelent.

Vir sziget Horvátország újonnan felfedezett gyöngyszeme, melynek befektetési lehetősége ragyogó jövővel kecsegtet. A sziget földrajzi fekvése ideális, hiszen a horvát tengerpart közepén helyezkedik el, és ez által a levegő és a tenger hőmérséklete is kiváló. A szigetet körülvevő Adriai-tengernek elég változatos az élővilága: található a sós vízben például tengerisün, tengeri uborka, rák, különböző halak és növények.

Vir

A szigeten található Vir kistelepülés. Homokos és aprókavicsos strandjai sokakat csábítanak pihenésre. A szigetet északi oldalán nyugodt öböl, déli oldalán nyílt víz veszi körül. Északi részén természetvédelmi terület található, mely kirándulásokra és búvárkodásra ad lehetőséget.

VirNincsenek nagy szállodák, a turisták apartmant illetve apartmanokat, családi házakat és magán panziókat bérelnek. A központban különféle üzletek és szolgáltatások is megtalálhatóak: orvosi rendelő, gyógyszertár, zöldség- gyümölcs-, halpiac,butikok,pékségek,boltok,bevásárlóközpont (Konzum),vendéglők, kávézók és különféle üzletek. Vir szigeti apartmanjainkhoz számos szolgáltatást biztosítunk.
Egy órás autózással könnyen eljuthatunk a közelben található nemzeti parkok egyikébe.

 


Szórakozási lehetőségek


VirVendégeinknek lehetőségük van jet-ski, motorcsónak, valamint hajó bérlésére. Egyéni igények szerint tudunk kirándulásokat szervezni akár Vir sziget körül,Whinetou kanyonba Zrimanja vagy a Kornati szigetekre is az Ezüst Tóhoz,-mindezt saját hajóval . Extrém vízisport szerelmesei pedig a Zrimanja folyón egy csodálatos vadvizi evezésen tudnak részt venni,ahol kajak,kenu és rafting közül válogathatnak.Lehetőség van búvárkodásra is,mert a Vir sziget érintetlen vizivilága csodálatos.

A szigeten számos étterem, valamint minden korosztály számára megfelelő szórakozóhelyek találhatóak. Fiataloknak coctail bárok és Vir disco,az idősebbek számára élőzenés éttermek biztosítják az este jó hangulatát. A szigethez közel található Horvátország egyik legismertebb disco paradicsoma Zrce, amit Európa szerte Kis-Ibizaként emlegetnek. Szárazföldön és hajóval egyaránt megközelíthető.

 

 

VirVirVir
VirVir

Vir sziget apartman-Vir sziget nyaralás-Vir sziget kiadó apartman Horvátország

 

Kapcsolat

23234 Vir Sziget
Telefon(Kiadás):+385 91 551 3744
+36 20 583 2872
Telefon(Eladás):+385 91 466-3666
Email(Kiadás): virszigetapartmanok@gmail.com
Email(Eladás): invest@dalmatapartman.eu

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársunk ingyenesen visszahívja önt