Vir Otok

Comment count: 0

Otok Vir

Otok - Možnosti za zabavo

Otok


VirOtok Vir se nahaja 25 km od severno-dalmatinske prestolnice, Zadarja in 400 km od madžarske državne meje (Barcs). Otok je 10,5 km dolg, in 4,5 km širok, s kopnom ga poveže most, ki ga lahko uporabljamo brezplačno. Ime otoka izvira iz dalmatinske narečne besede ueru, ki pomeni pašnik.

Otok vir je na novo odkrit biser na Hrvaškem, ki mu investicijski možnosti obetajo krasno prihodnost. Geografska lega otoka je idealna, kajti nahaja se na sredini hrvaške obale, in zato sta tako temperatura zraka kot tudi morja odlični. Jadransko morje, ki objema otok, ima raznoliko fauno in floro: v slani vodi živijo morski ježki, morske kumare, raki, razne ribe in rastline.

Vir

Na otoku se nahaja naselje Vir. Njegove peščene in kamnite obale privlačijo veliko ljudi za oddih. Otok objameta na severni strani miren zaliv, na južni strani pa odprto morje. Na severnem delu je naravovarstveno okolje, ki omogoča izlete in potapljanje.
VirTukaj ni hotelov, turisti najamejo apartmaje (povezava na stran oddaja apartmajev), družinske hiše, in privatne penzione. V vasi so: zdravstveni dom, lekarna, tržnica z zelenjavo, sadjem in ribami, gostišča, kavarne in razno razne trgovine.

Z enourno vožnjo lahko pridemo v katerega od bližnjih nacionalnih parkov.


Možnosti za zabavo


VirNaši gostje lahko najamejo jet-ski, motorni čoln, ter ladjico. Po zahtevi gostov organiziramo izlete in obstaja možnost tudi za potapljanje.

Na otoku je vrsta restavracij, ter zabavišča za vse generacije. Za mlade coctail bari in diskoteka, za starejše pa restavracije z živo glasbo zagotavljajo ambienten večer. Blizu otoka se nahaja eden od najbolj znanih hrvaških diskotek, Zrce, kar imenujejo po celi Evropi kot malo Ibizo. Do tja lahko pridete na kopnem in tudi z ladjo.

nevezetességekről

Északi Part Vir sziget
Zitna

Nyugati Part Vir sziget
Bobovik
Dél-Nyugati Part Vir sziget
Lozice
Dél-Nyugati kilátó Vir sziget Vir Sziget Közepén lévő kilátó a barbenjak dombról

Dél Vir sziget
Kozjak-Várrom

Dél Vir Sziget
Központ
Nyugat Vir sziget
Magaspart

 

VirVirVir
VirVirVir

Nadaljnje slike >>

Kontakt

23234 Otok Vir
Telefon(Izdaja):+385 91 551 3744
+36 20 583 2872
Telefon(Prodaja):+385 91 466-3666
Email(Izdaja): holiday@dalmatapartman.eu
Email(Prodaja): invest@dalmatapartman.eu

Trazite natrag na poziv

Molim vas dajte vase ime i broj telefona,nas suradnik bezplatno vas nazove.